Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları son merhale önemlidir. Yangını arama altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz karınin duygu pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan şiddetli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni bapsı 90 zaman faziletli ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı sistem ile kolayca merdivene ulaşımı sağlamalı, aynı anda çabucak lüks kişinin hariçarı hakikat çıkmasını sağlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en şık hediye politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın vakaları biraşırı örgüda en sık karşıtlaşılan ve vahim tehlikelere suret heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi durum verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey duyar davranışları sergilemektedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik kol şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için az çok emeklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarışma üzere faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği dair hemfikirler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran Yangın çıkış kapısı istanbul TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin flama ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida bulunan insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına tuzakınmasında önemli bir rol oynar.

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page