En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Panik amerikan bar sebebiyle yürekerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış yapılabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Binalarda belli başlı standartlarda vaziyet alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bir binada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve diğer ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öbür kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yeni yahut eski binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların üstıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler tarafından pıtrakı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme gestaltlara bakılırsa çok elan belli belirsiz ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son had kritik bir öneme sahiptir.

Tüm çışitaların ve ulaşım yollarının bayağıda belirtilen şartlara yakışır olması gerekir:

Özellikle içli ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bir binada yahut yapı merhametsiznda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ek-3/C’de belirtilen sürelere yönlü olması mecburidir.

kaynağı değsoruntir]

Report this wiki page